Activiteiten tijdens het logeren

In het logeerhuis van SpelendeReis is volop te beleven. In de woonkamer staan kasten vol spelletjes, speelgoed en knutselmateriaal. Verder hebben we een grote zaal met podium waar naar hartelust gespeeld kan worden. Hierbij kan gedacht worden aan een potje voetbal, hutten bouwen en trefbal. Op het grote podium kan iedereen zich uitleven met toneel, muziek en dans.

Tijdens een logeerweekend gaan we meestal op pad om een activiteit te doen. Acitiviteiten die wij zoal doen zijn bowlen, zwemmen, voetballen, naar de speeltuin, een tour met de familiefiets, maisdoolhof, aarbeienterras, naar legoland, pizza's bakken, indoorspeelparadijs en ga zo maar door. Graag doen wij ook mee met activiteiten die georganiseerd worden. Zo hebben we meegedaan aan de Singelloop in Breda en hebben we de eerste prijs gewonnen bij de carnavalsoptocht in Ulicoten!

Naast deze activiteiten zien we ook mogelijkheden in de dagelijkse taken. Zo gaan we elke dag met een deel van de groep boodschappen doen en koken. Dit is niet alleen leuk om samen te doen maar ook vergroot het de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen!

Bij SpelendeReis zorgen we ervoor dat inspanning en ontspanning in balans is zodat de logees voldaan maar niet uitgeput thuis komen.