Dagbesteding

In spetember 2020 zijn we gestart met een kleinschalige dagbesteding in Breda (in de wijk Haagse Beemden). Onze thuisbasis zal de prachtige Karreschuur zijn op het erf van de boerderij van de eigenaresse. Op deze unieke locatie steken we in en om de schuur de handen uit de mouwen.
Werkzaamheden zoals de tuin onderhouden, de kippen verzorgen en de moestuin bijhouden zullen daarbij horen. Maar ook in de schuur zijn er allerhanden werkzaamheden zoals koken, bakken en kleine administratieve klussen. Daarnaast hopen we spoedig een deel van de locatie te verhuren voor vergaderingen die wij dan in zijn geheel gaan verzorgen, een klein maar fijn terras te openen en de B&B in gebruik te gaan nemen, die wij dan samen gaan runnen.

Naast het werk op onze eigen locatie gaan we de wijk in om daar ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hopen te mogen helpen bij scholen, bibliotheek, sportverenigingen en in de ouderenzorg. Zo kunnen we nuttig en zinvol bezig zijn. Samen met elkaar voor elkaar.

Natuurlijk is het van belang om iets te doen voor een ander maar bij SpelendeReis zal ook de zelfontwikkelig van de jongeren hoog in het vaandel staan. Jarenlang hebben ze op school flink hun best gedaan om allerlei vaardigheden eigen te maken. Zonde als dit verwaterd wanneer ze de stap maken naar de dagbesteding. Op de vier ontwikkelingsgebieden (1. Fysieke- en motorische ontwikkeling, 2. Cognitieve ontwikkeling, 3. Spraak- en taalontwikkeling en 4. Sociaal- emotionele ontwikkeling) gaan wij daarom wekelijks aan de slag om de ontwikkeling te blijven stimuleren. Er zullen specialisten op die gebieden langs komen om de jongeren op een fijne manier hierin te blijven prikkelen.

Nieuwsgierig geworden voor een dagbestedingsplek voor uw zoon of dochter?
Nieuwsgierig geworden wat wij voor uw bedrijf, organisatie of vereniging zouden kunnen betekenen?
Nieuwsgierig geworden omdat u een specialist bent en misschien iets voor ons kan betekenen?

Neem vooral vrijblijvend contact met ons. Dat kan via het e-mailadres info@spelendereis.nl of vul het onderstaande formulier in. Wij gaan altijd graag met u in gesprek.

Neem contact met ons op